Ne kundershtim te Projekt Ligjit “Per Urdherin Profesional te In


Target: 5000
Signatories:
3407
Start petition: 2022-07-08 09:33:55

#kundershtim   #Projekt   #Ligjit   #“Per   #Urdherin   #Profesional   

Nje grup nismetaresh te perbere nga 11 Shoqata kane ndermarre iniciativen per te pergatitur nje projekt ligj “Per Urdherin Profesional te inxhinierit” i cili tashme po diskutohet ne Komisionin e Veprimtarive Prodhese ne Kuvend ku ka vajtur me aprovimin dhe prezantimin e deputetes Znj Luljeta Bozo. Une nuk dija gje per kete projekt ligj, asnje nga miqte dhe koleget e mi nuk e dinte dhe u ndodhem para faktit qe kjo nisme duhet te konkretizohet me ligj. A eshte e drejte te behet ligj per inxhinieret pa vene ne dijeni e jo me pyetur inxhinieret? Ne e lexuam dhe nuk jemi dakort as me Projket Ligjin as me Relacionin shpjegues te tij te cilin e gjeni ne faqen zyrtare te Kuvendit te Shqiperise.

https://www.parlament.al/ProjektLigje/ProjektLigjeDetails/55722

Ne e kundershtojme me force kete Projekt Ligj pasi nuk ka perfaqeson ne si komunitet, eshte bere me qellimin per te monopolizuar vleren intelektuale te inxhiniereve te Shqiperise ne duart e nje Grupimi nen petkun e UPI-t, dhe krijon mundesine per prishjen e klimes se tregut te lire. Nese aprovohet profesioni i inxhinierit ne vendin tone shkaterrohet perfundimisht ne menyre te pariparueshme.

Une e kundershtoj dhe shpresoj qe deputetet tane te cdo grupimi qe jane pjese e Komisionit te Veprimtarive Prodhuese ne Kuvendin e Shqiperise ti bashkohen mendimit tone dhe te mos e aprovojne duke treguar profesionalizem dhe respekt per forcen e shumices si kriteri kryesor i demokracise.

Jep edhe ti mendimin tend, Voto ne kete platforme pasi zeri yt do te marre vlere dhe do ndikoje ne rezultatin final te ketij procesi. FALEMINDERIT!

 

 

Step 1:

Sign it


Step 3:

Share this petitionLast Comments

Johnson Johannes Kaxchengye   ( 2022-07-17 11:10:31 )

This is a persuasive argument!
Nancy Lovelace   ( 2022-09-03 01:07:03 )

Smart thinking!
Antonette Donwill   ( 2022-09-07 23:50:00 )

This paragraph is simply tremendous!
Anonymous commenter   ( 2022-08-07 03:31:49 )

A wonderful way to present this information!
Theresa OBrien   ( 2022-08-16 03:18:00 )

Tremendous use of sentence syntax to prove your point!
Anonymous commenter   ( 2022-09-11 11:11:59 )

This part moved me!
Aleica Ware   ( 2022-08-18 17:00:06 )

You make me want to learn more!
Dorothy Horton   ( 2022-08-21 21:48:05 )

You made me so proud with your examples!
EJ Goforth   ( 2022-10-06 16:06:41 )

This paper really shines!
Michael A Silva   ( 2022-10-04 09:59:34 )

Your enthusiasm shows! Wonderful job!
Miles Hattersley   ( 2022-07-09 21:36:21 )

This was a delight to read!
Anonymous commenter   ( 2022-10-04 22:44:28 )

This is a wonderful thesis! Good job!
Anonymous commenter   ( 2022-08-18 20:25:54 )

I love your neat work!
Gregory Moore   ( 2022-09-26 14:33:01 )

This is beautiful!
Josie M Torres   ( 2022-10-05 16:35:00 )

Clever argument!
Anonymous commenter   ( 2022-07-25 09:36:14 )

I knew you could do it!
Phol Oudom   ( 2022-08-03 12:55:02 )

This paper really shines!
Anonymous commenter   ( 2022-09-14 02:29:30 )

Great writing!
Dorothy Pettigrew   ( 2022-07-30 19:39:20 )

You are so smart!
Anonymous commenter   ( 2022-07-30 11:09:09 )

Phenomenal job!
Nyaega Erick   ( 2022-09-05 05:07:05 )

Your handwriting is so neat!
Walter Grady   ( 2022-08-28 05:52:21 )

Im very impressed!
Anonymous commenter   ( 2022-09-23 04:40:56 )

I really like your creativity!
Cynthia Halliday   ( 2022-08-15 12:57:16 )

You have a lot of fabulous ideas in this paper!
Chris Crenshaw   ( 2022-08-22 03:01:31 )

You did it!
Christine McCaffrey   ( 2022-07-27 02:21:52 )

This was a delight to read!
Jessica Jara   ( 2022-07-23 10:23:06 )

What an excellent point!
Ariel Nievera   ( 2022-07-24 02:09:08 )

You have an excellent idea here!
Kamara Ahmed Dé Parîs   ( 2022-08-11 16:44:56 )

Tremendous use of sentence syntax to prove your point!
Christopher James Griffith   ( 2022-07-14 18:11:27 )

I knew you could do it!

Top 10 donaters

Clay Blackwell: 195 $
( 2022-08-10 00:20:24 )
Shirley J Thompson Schultz: 182 $
( 2022-09-16 22:09:33 )
Anonymous donater: 173 $
( 2022-07-28 03:33:24 )
Hector Mimbela: 169 $
( 2022-08-01 15:35:55 )
Anonymous donater: 149 $
( 2022-08-27 04:27:47 )
Anonymous donater: 144 $
( 2022-08-02 16:49:56 )
Vicki Horton Mathis: 138 $
( 2022-09-01 18:24:51 )
Francisco Campbell: 134 $
( 2022-08-08 14:06:41 )
Helice Henderson: 128 $
( 2022-07-11 17:00:47 )
Anonymous donater: 125 $
( 2022-08-27 07:34:24 )

Contact